Warning: Constants may only evaluate to scalar values in /home/rclu4585/public_html/wp-content/plugins/file-manager-advanced/constants.php on line 13
Concurs foto „Tu ce faci cu materialele reciclate?” · Clujul colectează separat

Concurs foto „Tu ce faci cu materialele reciclate?”

Afis FBParticipă la concursul de fotografie „Tu ce faci cu materialele reciclate?”, din cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj, organizat de Consiliul Judeţean Cluj, şi ai oportunitatea de a câştiga unul din cele trei aparate foto Canon Ixus 145 puse la bătaie.

Surprinde unul din deşeurile: metal, hârtie, carton, plastic sau sticlă, într-o manieră creativă şi arată-ne tu ce faci cu materialele reciclate. Înscrie poza ta în concurs prin formularul de participare de mai jos.

Care sunt premiile?

Se oferă trei aparate foto Canon Ixus 145 fotografilor cu cele mai populare poze înscrise în concurs, jurizate în funcţie de numărul de like-uri primite pe Facebook.

Calendar de desfăşurare

  • 11 august – 21 august 2014 – înscrierea participanţilor şi încărcarea fotografiilor prin formularul de mai jos
  • 22 august 2014 – publicarea fotografiilor înscrise în concurs pe pagina de Facebook Clujul colectează separat.
  • 22 august – 28 august 2014 – perioada de jurizare a fotografiilor pe Facebook înscrise prin numărul de like-uri obţinute
  • 29 august 2014 – prezentarea câştigătorilor.

Criterii de jurizare:

Fotografiile înscrise în concurs vor fi jurizate în totalitate de către public. Primele trei fotografii cu cel mai mare număr de like-uri vor fi premiate cu câte un aparat foto Canon Ixus 145.


  • JPG sau PNG, maxim 12MB