Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din municipiul Cluj-Napoca a primit peste 30 de containere de interior destinate colectării separate

Printre activităţile campaniei de informare şi conştientizare a publicului din cadrul proiectului SMID s-a numărat şi dotarea unui liceu clujean cu recipientele necesare colectării separate.
Astfel, s-a luat legătura cu reprezentanţii Liceului Teoretic “Nicolae Bălcescu” din municipiul Cluj-Napoca care au primit cu bucurie această iniţiativă şi care şi-au exprimat întreaga disponibilitate în vederea îndeplinirii cu succes a acestei activităţi.
Acţiunea s-a numit “Colectează Separat” şi a constat în dotarea liceului cu 32 de containere de interior de culoare albastră pentru hârtie/carton şi de culoare galbenă pentru plastic/metal. Cu această ocazie, s-a susţinut în faţa elevilor o scurtă prezentare a proiectului şi au fost distribuite un număr de 500 de pliante care cuprind informaţii cu privire la proiect şi la modul în care se va realiza colectarea separată.

Acestă activitate s-a bucurat de un real succes în rândul tinerilor care şi-au manifestat interesul şi disponibilitatea de a colecta separat deşeurile.